начало
Поздравихме се за търпението,упоритостта,амбицията и ентусиазма, трудолюбието и всеотдайността към отстояването на високи професионални стандарти.
На вълнуващото тържество с нас бяха и скъпи гости от МФ Варна, МФ Пловдив, МК Варна, МК Плевен,МК Шумен,БФС,ЕШКХ, Пациентски организации,магистър фармацевти от РФК Варна,Става Загора, Шумен.
В своите приветствия и поздравителни адреси нашите гости и партньори изказаха своите добри пожелания за успех на поетият път от Национално сдружение на бакалавър фармацевтите в отстояването и издигате престижа на професията.
Приз „Кристално хаванче” за цялостен принос към професията и съсловието получиха:Веска Александрова- гр.Шумен,Силвия Сандева- гр.Кюстендил и Циклама Павлова- гр.Плевен.
„Почетен член „ на Жулиета Стракова от Плевен, Светлана Крачунова от Плевен, Николета Пакърджикова от Козлодуй ,Анка Байнова от Г.Оряховица
В годината на своят 10 годишен юбилей Национално сдружение на бакалавър фармацевтите в България учреди и присъди почетните звания : „Почетен председател на НСБФБ „ на Катя Иванова от гр.Г.Оряховица и „Почетен член" на Жулиета Стракова от Плевен,
На 2 и 3 юни в гр.Шумен се проведоха „Дните на бакалавър фармацевта 2018”
„Дните на бакалавър фармацевта 2018” колеги от цялата страна дойдоха за да споделим отбелязването на 10 годишнината от учредяването на Национално сдружение на бакалавър фармацевтите в България и 25 години от първото съсловно обединение .
„Дните на бакалавър фармацевта 2018” - 2 и 3 юни в гр.Шумен
ХVII Национална Конференция по Клинична Хомеопатия НЕСЕБЪР 25-27 МАЙ 2018
ХVII Национална Конференция по Клинична Хомеопатия НЕСЕБЪР 25-27 МАЙ 2018


първа стр. предишна стр.