начало

Събрание в сградата на РЗИ – Пловдив 24.03.2019
НА ВНИМАНИЕТО НА ПОМОЩНИК-ФАРМАЦЕВТИТЕ, УПРАЖНЯВАЩИ ДЕЙНОСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ

Съгласно § 50, ал. 2 от Преходни и Заключителни разпоредби на Закона за изменение и допълнение на Закона за съсловната организация на медицинските сестри, акушерките и асоциираните медицински специалисти, РЗИ – Пловдив свиква първото общо събрание на регионалната колегия на съсловната организация на помощник-фармацевтите за избор на органи на колегията и делегати на първия конгрес на съсловната организация.

Събранието ще се проведе в сградата на  РЗИ – Пловдив на адрес гр. Пловдив, ул. „Перущица“ № 1 от 1000 ч. на 24.03.2019 г. (неделя).


2019-02-14 11:47:00

Годишно Отчетно събрание на НСБФБ    На 02.02.2019г. в гр. Пловдив се проведе  Годишното Отчетно събрание на НСБФБ.

Присъстваха колеги от Бургас, Варна, Добрич, Сливен, Кърджали, Момчилград, Раковски, Перник, Търговище, Каварна,Балчик, Разград,Троян, Козлодуй, Балчик, Благоевград, Дупница, Димитровград,  Плевен, София, Хасково, Шумен, Карлово, Смолян.

2019-02-06 22:46:41

Една година на нашият 10 годишен юбилей!


Уважаеми колеги,
Изнизва се една  много бурна, наситена със събития и емоции година!
Една година на нашият 10 годишен юбилей!
    Една година, през  която доказахме, че нашата организация не е случайна и всички, които устояха на изкушения  и провокации сме пак заедно, убедени в каузата  ни повече от всякога!

    Поздравявам всички Ви със заслужени успехите, които постигнахме заедно и Ви благодаря за доверието и подкрепата!
    С настъпването на  Коледните  и Новогодишни празници Ви желая да сте здрави, Вие и Вашите семейства!
    Пожелавам Ви да намерите и запазите топлината и човещината, от която всички имаме нужда!
     И нека настъпващата 2019 година бъде още по-успешна, още по-сплотяваща и обединяваща за цялото ни съсловие!

Весели Празници!

Л.Петрова 
/председател на УС на НСБФБ/

2019-02-06 15:49:18

30 октомври 2018 Медицински Колеж гр.Плевен


 


2018-12-20 20:43:16

18 октомври 2018


 18 октомври 2018година е специален ден за Национално сдружение на бакалавър фармацевтите в България ! Последователността и упоритостта на организацията ни през 10 години на съществуването й ни донесоха успех- днес на второ четете в НС бе приет Закона за съсловната организация на помощник фармацевтите в България. Като представител на съсловието ни, определен с решение на УС, се гордея с този успех , защото знам колко посветено време, нерви, ангажимент отне този процес за да убедим институциите, че сме съсловие , което заслужава уважение и национална представителност. В последните четири години това бе приоритет на дейността ни и въпреки проблемите и трудностите изпълних поетият ангажимент и не предадох професионалните интереси на съсловието ни отстоявайки идентичност, национална представителност, съставяне на национален регистър. Изказвам специални благодарности на адвокат Борислава Николова - единствения юрист, които бе рамо до рамо с проблемите ни през всичкото това време. Благодаря й от от името на всички нас! Благодаря и на всички вас колеги, които ми давахте сили за да довършим започнатото!

    Национално сдружение на бакалавър фармацевтите в България има вече 10 годишна история в защита на професионалните права на бакалавър фармацевтите в България и има редовна легитимна регистрация в Агенцията по вписвани


2018-12-20 20:41:44
 
следваща стр. последна стр.