начало

Съвместно партньорство БФС и НСБФБ 22-24 юни 2018г. гр.ПловдивЗа първи път Дните на фармацията се проведоха в съвместно партньорство на Български фармацевтичен съюз и Национално сдружение на бакалавър фармацевтите в България.

Официалната церемония по откриването се състоя в Драматичен театър гр.Пловдив с участието на проф.Илко Гетов- председател на УС на БФС и Лиляна Петрова –председател на УС на НСБФБ. 

На 23 юни 2018г., в навечерието на Еньов ден за първи пътсе проведе и гала вечер на магистър и бакалавър фармацевтите в България.

Тържественото настроение беше съпътствано и от връчените награди:за отличени магистър фармацевти и РФК.

От името на УС на НСБФБЛиляна Петрова връчи Плакет за ”Партньорство и сътрудничество” на БФС и Приз Златна везна” на проф.Илко Гегов за цялостен принос към утвърждаване ролята на фармацията в здравеопазването”. 

На 24 юни се проведе работна срещас участието на членове на УС на БФС и членове на УС на НСБФБ.

Дискусията беше свързанас партньорство и сътрудничество надвете организации, касаещи учредяването на съсловна организация на бакалавър фармацевтите и следдипломното обучение на кадрите във фармацевтичният сектор.


2018-10-09 21:17:54

Нови членове


Еньов ден е!

И днес, в този магичен ден, с радост споделяме факта, че за последнитедвадесет дни 33 колеги, помощник фармацевти от Балчик, Бургас, Добрич, В.Търново, Каварна, Козлодуй, Монтана, Враца, Троян, Търговище, Разград, Плевен, Пловдив, Кюстендил, Дупница са вече членове на НСБФБ.

Да се поздравим, колеги !

Честит празник !


2018-06-24 08:50:10

Еньовден е !


На Еньов ден, най-виталния ден през годината, да спрем надпреварата с времето, да откъснем стръкчeросна билка, да се усмихнем на Слънцето и заредени с енергия да извървим пътя до края на годината.

Еньов ден е най-дългият в годината, изпълнен с надежда и вяра в добрите сили на природата, ден за прозрения и равносметка.

Както Слънцето спира на този ден в небето, за да огледа Земята, така и човек трябва да спре своя бяг, да се огледа около себе си и най- вече в себе си, да си даде равносметкакакво добро и лошо е сторил през това време и по какъв път да продължи по-нататък.

В този ден на равносметка, ние виждаме както своите грешки, така и своите успехи.

Честит празник!


2018-06-24 08:46:40

Национална конференция по клинична хомеопатия


 ХVII Национална Конференция по Клинична Хомеопатия

„Хомеопатията като поддържаща и палеативна терапия в онкологията.

Приносът на хомеопатията в гериатрията и педиатрията”.

   НЕСЕБЪР 25-27 МАЙ 2018

   Уважаеми колеги,

На 25-27 май 2018година в Несебърсе проведе ХVII Национална конференция по клинична хомеопатия. Форумът отбеляза присъствие на видни имена в хомеопатията д-р Ф.Шефдевил - Франция, проф.Х.Бояджиян, проф.Пейчев, проф.Близнакова, проф.Пехливанов, проф.Шишков, лекари и преподавателиот ЕШКХ .

На 26 майна тържествена церемония бяха връчени дипломите и сертификатите на завършилите курса на обучение2017/2018г. лекари, магистър фармацевти и бакалавър фармацевти.

Високият професионализъм на преподавателите от ЕШКХ гарантира знания на курсистите, което дава още един избор за терапия на пациентите с възможностите на „Нежната медицина”- Хомеопатията.

Това се цени високо от НСБФБ и тази година организацията ни удостои Европейската школа по клинична хомеопатия с Плакет за „Принос към образованието и след дипломното обучение на медицинските и фармацевтични специалисти”.

От името на УС на НСБФБ отличието връчи Лиляна Петрова.


2018-06-07 20:54:10

Дни на бакалавър фармацевта


Уважаеми колеги,

Провеждането на станалите вече традиция “Дни на бакалавър фармацевта”,тази година съвпадат с 10 годишният Юбилей на Национално сдружение на бакалавър фармацевтите в България и 25 годишнината от първото професионално сдружаване на помощник фармацевтите. Честването на тези емблематични дати ще се проведе в гр.Шумен на 2 и 3 юни 2018г. в „Гранд - хотел Шумен”. В рамките на проявата ще се проведе и летният цикъл от модулното обучение за бакалавър фармацевти. Всеки от участниците ще получи и удостоверение за следдипломно обучение със съответният брой кредитни точки. Ще присъстват бакалавър фармацевти от цялата страна ,официални гости, работещи в сферата на здравеопазването ,партньори и наши приятели. Организационният комитет кани всички свои членове и колегите помощник фармацевти от цялата страна , които упражняват професията да се включат в този форум за да споделим празничното настроение. Моля, потвърдете участието си до 15.05.2018г. :  

Организационен комитет:
Анелия Асенова 0895 951 529
Ваня Алексиева 0889 605 990
Лиляна Петрова 0894 608 855
Ренета Цветкова 0899 315 152
Циклама Павлова 0894 608 872


2018-06-07 20:55:17
 
първа стр. предишна стр. следваща стр. последна стр.